Mijn favorieten

Verkoop

De stad in of juist de stad uit. Wat groter wonen of wat dichter bij je werk. Je denkt misschien steeds vaker over een ander huis,maar twijfelt of dit wel
het moment is om in beweging te komen. Veel huizenbezitters blijven zitten waar ze zitten, terwijl er soms meer mogelijk is dan gedacht.

De woningmarkt trekt aan en biedt voor jou of jullie wellicht ook kansen. Zo kan je huis in waarde misschien zijn gedaald of gestegen, maar het huis dat

u wilt kopen nog meer. En de rentestand is (historisch) laag. Toch twijfel je. Is het nu echt interessant om te verkopen en kopen?
­
Bemiddeling is dan niet alleen het verkopen (of aankopen) van een woning. Bemiddeling gaat een stuk verder. Het gaat vooral om vertrouwen, inlevingsvermogen en 'gewoon praktisch meedenken'.­Dit alles in combinatie met professionaliteit en vakkundigheid die je mag verwachten van je NVM makelaar. Dit allemaal is natuurlijk niet vanzelfsprekend.


Althans...na jaren werkervaring bij verschillende grote makelaarskantoren op gedaan te hebben, heb ik besloten zelfstandig makelaar te worden.
Ik ben gecertificeerd NVM makelaar en taxateur en je kunt sinds 1 augustus 2015 rekenen op mijn professionele en persoonlijke hulp bij het verkopen

van je woning en/of het aankopen van die ene mooie woning!­Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door een (en dezelfde)­beëdigd makelaar en niet door verschillende (assistant) makelaars of stagiaires.­De contactlijnen zijn kort en direct.

­


Denk jij na over een ander huis, maar twijfelen jullie of dit het juiste moment is?­

Bel dan gerust 030 - 87 80 315 of stuur even een mail.
Een afspraak is zo gemaakt.
­
Ik maak graag tijd voor je.
­
Hanasbei Makelaardij
Kijk op Stenen en Mensen
­
Verkoop - Aankoop - Taxaties
VastgoedCert en NVM gecertificeerd.
­
­
Hanasbei Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de NVM. De NVM is de grootste makelaarsorganisatie van Nederland. Leden van de NVM voldoen aan de grootste kwaliteitseisen die zijn samengevat in de NVM erecode.
Voor meer informatie over de NVM kunt u terecht op www.nvm.nl
­

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring